Qui som

Cal Trullàs és una granja que es troba el terme municipal de Sant Pere Sallavinera.  La granja està situada a cavall entre la comarca de l’anoia i la comarca del Bages. Un terreny amb un clima contrastat d’estius calorosos i hiverns molt freds; un clima molt variant que caracteritza els nostres pollastres.

Cal Trullàs està portada per Jesús Cardona Giralt un jove granger que s’ha especialitzat en la cria de pollastres ecològics de la Rasa del Prat i de Pota Blava.

Els nostres pollastres són pollastres que viuen en llibertat, un pollastre que és alimentat amb menjar natural i lliure de química, on creix a un ritme natural i no com a una granja d’engreix. Els nostres pollastres són pollastres grans i macos que produeixen una carn molt gustosa i exquisida per cuinar en estufats. Un pollastre per aquella gent que vol gaudir d’un aliment gustos i de qualitat per la seva família o convidats.

Des d’aquí us animem a tastar un dels nostres pollastres, sinó heu tasta mai una carn d’una animal que viu en un espai de semi llibertat i alimentat sense productes químics ara és el moment, veureu que el gust i el tipus de carn és molt diferent.